Els polígons del Bages reclamen una legislació que reguli el seu model de gestió associativa

Una nombrosa representació dels polígons han lliurat a la delegada del Govern a la Catalunya Central un manifest perquè el faci arribar a la Generalitat

Representants de polígons del Bages amb la delegada del Govern, Alba Camps
Representants de polígons del Bages amb la delegada del Govern, Alba Camps | APB
Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:51h
Una nombrosa representació de les associacions de polígons del Bages han presentat aquest dijous a la delegada del Govern, Alba Camps, un manifest en el que sol·liciten al govern de la Generalitat de Catalunya que reguli legislativament un model de gestió que estructuri organitzativament els polígons i dotin dels recursos necessaris a les associacions que els gestionen.

Aquest manifest va ser consensuat i signat per les principals associacions del Bages a finals de l'any passat amb l'objectiu de reivindicar la importància dels polígons que són clau en el dinamisme socioeconòmic dels municipis i davant de la necessitat d'adaptar-los i millorar-los per tal de que siguin més eficients i competitius. 

La delegada del Govern s'ha compromès a fer entrega del document a la directora de Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, amb qui, en breu, la Comissió d' Associacions de Polígons, es reunirà per informar-la de la finalitat i objectius del document. La següent reunió serà amb la directora general d' Indústria del Departament d'Empresa i Coneixement, Matilde Villarroya. 

El recorregut institucional previst d'aquest manifest ha estat concretat per les associacions de polígons del Bages que faran una presentació oficial a ajuntaments de la comarca, Consell Comarcal del Bages, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç, Unió de Polígons Industrials de Catalunya, PIMEC i sindicats.