Empaiten durant vint minuts un jove amb un ciclomotor robat pels carrers de Manresa

Finalment, l'home va abandonar la moto al Parc de la Seu i va aconseguir fugir a peu

Una patrulla de la Policia Local i una dels Mossos a l'entrada del Parc de la Seu
Una patrulla de la Policia Local i una dels Mossos a l'entrada del Parc de la Seu | Belyanina
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:53h
Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Policia Local de Manresa van empaitar durant uns vint minuts un jove amb un ciclomotor sostret al Barri Antic de Manresa que, finalment, va poder fugir corrent després d'abandonar la moto i el casc al Parc de la Seu.

Els fets van passar al voltant de 2/4 de 9 del vespre d'aquest dimecres quan agents dels Mossos d'Esquadra que patrullaven per la ciutat van detectar un jove que conduïa un ciclomotor que constava com a robat el dia anterior. Quan els agents s'hi van acostar, el jove va fugir d'ells conduint el ciclomotor i es va iniciar una persecució pels carrers de Manresa que es va allargar durant uns vint minuts fins que el fugitiu va abandonar la moto a l'entrada del Parc de la Seu i va fugir corrent.

Els agents d'un i altre cos van buscar pel parc i pels camins dels Corrals i per la zona de la Reforma, però no van aconseguir localitzar el jove, al qual tampoc no han pogut identificar degut a que portava casc mentre fugia amb el ciclomotor.

La víctima del robatori, però, va poder recuperar el vehicle, que es trobava en bon estat, i el casc. Els Mossos d'Esquadra mantenenen la investigació oberta per trobar l'autor de la sostracció.