Els Catarres acomiadaran la temporada de l'Stroika amb un concert inclòs al cicle Curtcircuit

El proper 12 de juliol tornaran a Manresa després de la seva multitudinària actuació a la Festa Major de 2018

Els Catarres, triomfadors dels Premis Enderrock
Els Catarres, triomfadors dels Premis Enderrock | Enderrock
Redacció
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:50h
La Sala Stroika s'acomiadarà de la seva temporada 2018 / 2019, amb un concert molt especial. Els Catarres tornaran a Manresa el proper 12 de juliol, després del seu multitudinari espectacle de l'any passat a la Festa Major de la ciutat. Més de 10.500 persones es van apropar per gaudir del potent directe del grup de Barcelona. 

Aquest concert a la Sala Stroika, organitzat per l'ASACC i emmarcat en el cicle Curtcircuit, serà una nova oportunitat per veure en sala als Catarres, que es troben presentant les cançons del seu recent àlbum, Tots els meus principis, un treball que va veure la llum el passat any 2018, després d'un intens treball a Can Pardaler (Artés), amb la inestimable ajuda de David Rosell i el guitarrista Jordi Armengol, a la producció. 

Què és Curtcircuit? 

Curtcircuit és un projecte creat i impulsat per l'Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC) que recorre Catalunya a través de les sales de l'ASACC i que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents o apadrinats per grups consolidats amb qui tenen una relació professional o personal, promocionar principalment l'escena local amb alguns convidats de fora i garantir sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on es programa. 

Les entrades anticipades ja es poden adquirir a 12 euros per internet. El preu a taquilla serà de 15 euros.