L'esquerra independentista de Manresa ja té a punt la tradicional revetlla de Sant Joan a la Gispert

Com cada any, comptarà amb un sopar popular, amb l'encesa de la foguera i amb música en directe

La Gispert tornarà a acollir la revetlla de Sant Joan de l'esquerra independentista
La Gispert tornarà a acollir la revetlla de Sant Joan de l'esquerra independentista | Joan Alvarez
NacióManresa
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:23h
Els col·lectius de l'esquerra independentista de Manresa (CUP, Endavant, Arran i el SEPC) i la plataforma Gispert7 (que aglutina els veïns i comerciants de la zona) han impulsat, per aquest diumenge 23 de juny, la tradicional revetlla popular a la plaça Gispert, que ja té nou anys d'història, i que enguany compta amb el suport organitzatiu del Bar Alzina.

Com cada any, la vetllada començarà amb un sopar popular compost d'amanida de cigrons i botifarra amb pa amb tomàquet i coca de postres. Els tiquets per a l'àpat es vendran el mateix vespre i tindran un preu de 8 euros si només es volen cigrons, o de 10 euros si també s'hi vol la botifarra i el pa amb tomàquet. Tots dos preus inclouen la coca final i des de l'organització es remarca que qui no pugui fer front al cost econòmic de l'àpat podrà aportar-hi la voluntat.

Un cop amb l'estómac ple, el trio Lena, Rita i Maria oferiran un concert en directe mentre s'encengui la mítica foguera de Sant Joan acompanyada d'un castell de focs. La nit acabarà amb la música enllaunada que punxaran els discjòqueis PD Lupita i PD Perterra. A banda, i seguint en la línia dels anys anteriors, els organitzadors tindran petards pels més petits de casa.