Dos menors atropellats en un dia a Manresa

En tots dos casos les víctimes van resultar ferides de caràcter lleu

Cruïlla entre els carrers Viladordis i Sabadell, on va tenir lloc un atropellament
Cruïlla entre els carrers Viladordis i Sabadell, on va tenir lloc un atropellament | GSV
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 8:35h
Dos menors han resultat atropellats aquest dilluns als carrers de Manresa, una al migdia i l'altra al vespre, i totes dues van resultar ferides de caràcter lleu.

El primer atropellament es va produir sobre 1/4 de 3 del migdia a la cruïlla entre els carrers Viladordis i Sabadell. Un turisme conduït per una manresana de 21 anys va impactar contra una noia de Manresa menor d'edat. La menor va ser atesa per personal sanitari al lloc dels fets i posteriorment va ser traslladada a Sant Joan de Déu.

El segon atropellament va tenir lloc a la cruïlla entre els carrers Mossèn Vall i Jorbetes poc després de les 8 del vespre. Un turisme conduït per un veí de Fonollosa de 55 anys va atropellar un manresà també menor d'edat. La víctima va ser atesa al mateix lloc de l'atropellament i no va requerir trasllat hospitalari.

Accident al Passeig del Riu

A més a més, aquest dilluns també ha tingut lloc un accident entre dos vehicles per encalç a l'accés a la plaça de la Reforma des del Passeig del Riu, en que un dels conductors ha resultat ferit lleu. L'accident ha tingut lloc a 2/4 de 8 del vespre. i com a resultat de l'accident, una manresana de 32 anys ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu.