Miriam Ponsa presentarà la col·lecció primavera-estiu 2020 amb un càsting format per «dones reals»

La desfilada serà el dimecres 26 de juny a les 20.30h a l'antiga fàbrica Estrella Damm

La dissenyadora de moda manresana, Miriam Ponsa
La dissenyadora de moda manresana, Miriam Ponsa | Txema Salvans
Redacció
17 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:06h
Després d'haver crescut com a marca desfilant a la 080 Barcelona Fashion Week des de la seva primera edició, la manresana Miriam Ponsa torna als orígens primant la creativitat amb una desfilada totalment independent el dimecres 26 de juny a 2/4 de 9 del vespre a l'antiga Fàbrica Estrella Damm. Una proposta que vol posar per damunt de tot l'essència de la marca i el seu concepte artístic i de valors.

Miriam Ponsa s'allunya dels circuits comercials en una col·lecció on les models no professionals i que surten dels cànons establerts en passarel·la seran les protagonistes. El càsting, que ha anat a càrrec de la mateixa dissenyadora, ha comptat amb més 70 aspirants que han volgut participar en una experiència creativa única que buscava dones reals i autèntiques.

La creació de la seva pròpia desfilada és, probablement, un dels reptes creatius més ambiciosos que s'ha plantejat Miriam Ponsa. La llibertat de poder crear i construir a través del seu imaginari situa a la dissenyadora manresana com a referent de la moda independent.

Miriam Ponsa presenta una col·lecció que reinterpreta la feminitat i visibilitza les seves muses en l'estampat i algunes de les seves frases cèlebres. És una col·lecció sòbria on predominen els teixits naturals i els colors principals són blanc, negre i tons terra.