Escena

A la venda les entrades de més de 80 espectacles de la nova temporada del Kursaal

Aquest dimarts, també es posarà a la venda una segona funció per veure "Alguns neixen estrellats" amb Joan Pera i David Olivares, el 31 d'agost a les 18h

per Redacció, 17 de juny de 2019 a les 14:05 |
Joan Pera a «Alguns neixen estrellats» | CC Terrassa
Aquest dimarts, 18 de juny, a partir de les 6 de la tarda, a les taquilles del Kursaal i per internet es posarà a la venda tota la nova temporada d'espectacles que entre els mesos de setembre i gener es podran veure al teatre Kursaal (sala gran i sala petita), teatre Conservatori i Espai Plana de l'Om.

També es podran comprar tots els espectacles i concerts dels cicles de Gent Gran (major de 65 anys), Platea Jove, 3/4 de Música, Club de la Cançó, Cicle d'Arrel, Gust de Jazz, Petit Kursaal i Imagina't. També es podran fer abonaments del Toc de Sala Petita; Toc d'òpera i del Toc Obert.


Es podran comprar obres com Cinco hores con Mario protagonitzada per Lola Herrera, L'habitació del costat dirigida per Julio Manrique, Això ja ho he viscut de Sergi Belbel i La Perla 29, el ballet de Víctor Ullate per celebrar els 30 anys dalt dels escenaris, així com també els espectacles inclosos en el Toc de Teatre (La reina de la bellesa de Leenane, Jerusalem, La tendresa, Casa de nines – 20 anys després) que ja són a la venda en format abonament. També els concerts de L'últim Indi (amb Eduard Costa, exmembre d'Els Amics de les arts), Ismael Serrano, Les Balkan Paradise Orchestra, Wom's Collective, Bob i el Lladre, Arlet... Pel que fa espectacles de petit format, també es podran comprar entrades per les sessions de microteatre Cop d'ull que per primer any es faran al Teatre Conservatori, Shirley Valentine amb Mercè Arànega, Una Ilíada amb Eduard Farelo, Abans que es faci fosc amb Míriam Iscla, Nenes i nens amb Anna Sahun o Sembla que rigui amb Mont Plans.

Demà dimarts també es posaran a la venda els espectacles d'òpera de la propera temporada amb tres grans muntatges La cenerentola de Rossini, La traviata de Verdi i Macbeth de Verdi. 

Les entrades, que es posaran a la venda a partir de les 18h, es podran comprar a les taquilles del Kursaal (per a una millor organització, es donaran números a partir de les 16h al mateix teatre) i també per internet

Les entrades d'Alguns neixen estrellats, The Beatles Tribute, El Pot Petit, Paco Ibáñez, The Sey Sisters i els espectacles de la Fira Mediterrània ja són a la venda. 


A la venda el Toc Obert, Toc de Sala Petita i Toc d'Òpera

Aquesta temporada s'ofereix de nou el Toc Obert, un abonament de 5 espectacles diferents a un preu de 100 euros. Es tracta d'un abonament en què cal escollir d'entre 26 propostes seleccionades de concerts, teatre, dansa, màgia, òpera..., un total de 5 espectacles. També es podrà comprar el Toc de Sala Petita, en què es podran triar 3 espectacles d'entre tots els que s'hi han programat, per 30 euros i el Toc d'Òpera que inclou 3 muntatges dels Amics de l'Òpera de Sabadell per 90€. Comprant el Toc Obert, Toc de Sala Petita i Toc d'Òpera s'aconsegueix el Carnet Galliner.

Nova funció d'Alguns neixen estrellats i el concert de Pegasus, ajornat fins a nova data

Aquest dimarts, es posarà a la venda una segona funció de la comèdia protagonitzada per Joan Pera i David Olivares Alguns neixen estrellats, que es podrà veure dissabte, 31 d'agost a les 18h, i que s'afegeix a la funció ja programada per diumenge, 1 de setembre a les 18h. 

El concert de Pegasus, programat inicialment l'1 de desembre, ha estat ajornat fins a nova data i per tant, dimarts no es podran comprar entrades.

 

Participació