L'Stalow Fest arriba al lustre convertint-se en la seu de la final del Campionat d'Espanya de Beatbox

Amb la ferma voluntat de seguir creixent per consolidar-se com una de les cites ineludibles pels amants de la cultura urbana, el festival manresà -que se celebrarà el 29 de juny- ha obert una campanya de micromecenatge

La cinquena edició de l'Stalow Fest Manresa acollirà la final de de l'Spanish Beatbox Battle 2019
La cinquena edició de l'Stalow Fest Manresa acollirà la final de de l'Spanish Beatbox Battle 2019 | Martí Albesa
17 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:57h
"Amb grans novetats". Així és com presenten els impulsors de l'Stalow Fest de Manresa la cinquena edició d'aquest festival alternatiu de cultura urbana que cada cop es va fent un lloc més destacat a la ciutat i que enguany se celebrarà el dissabte 29 de juny. En aquest sentit, i seguint en la línia de les edicions anteriors, l'esdeveniment comptarà, al llarg de tot el dia, amb exhibicions i competicions d'skate; amb batalles de galls i sessions de discjòqueis; amb concursos d'improvisació lírica i de balls urbans, i amb exhibicions de graffitis.

Però les propostes no s'acabaran aquí. I és que per primer cop des que es va crear, el festival -que tindrà lloc al complex Vell Congost- incorporarà concerts nocturns amb artistes com el raper gallec Ricky Hombre Libre; la cantant de hip-hop sabadellenca Santa Salut; la rapera feminista Elane; el grup de hip-hop fusió Marta B & BX1D; la banda manresana de rap conscient Trio Psicosis, i el raper lleidetà D.Mos. Les entrades per a veure les actuacions, que començaran a les onze de la nit, tenen un preu de 8 euros (les cinquanta primeres persones que les comprin podran adquirir-les per 5 euros). La compra s'ha de fer a través d'aquest enllaç.

Seu de l'Spanish Beatbox Battle 2019

Un altre dels plats forts d'aquesta cinquena edició de l'Stalow Fest serà la celebració de la final estatal del Campionat d'Espanya de Beatbox, anomenat Spanich Beatbox Battle 2019. Es tracta d'un esdeveniment que "portarà gent d'arreu d'Espanya a Manresa per a competir pel títol de campió nacional", explica Ferran Soler, un dels membres de l'Associació Juvenil Stalow Manresa, l'entitat impulsora del festival, tot afegint la "repercussió" que aquest fet pot tenir a nivell de difusió del certamen.

Campanya de micromecenatge "per seguir creixent"

Amb la ferma voluntat de "seguir creixent" per aconseguir "consolidar-nos", els organitzadors de l'Stalow Fest Manresa han iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Mi Grano de Arena. Els diners que recaptin (demanen un total de 2.000 euros) serviran "per finançar la cinquena edició del festival", així com també "per oferir, de cara els següents anys, més modalitats artístiques i esportives relacionades amb la cultura urbana", manifesta Soler. Tothom que vulgui col·laborar en la campanya ho pot fer a través d'aquest enllaç.