Un sopar de revetlla maridat amb el jazz de Carlos Sarduy, la proposta de l'Espai Gastronòmic del Kursaal

L'àpat començarà a dos quarts de deu del vespre i acabarà amb la música en directe del cèlebre trompetista cubà, que estarà acompanyat del saxofonista Jimmy Jenks

Carlos Sarduy farà les delícies dels amants del Latin Jazz durant el sopar de revetlla de l'Espai Gastronòmic del Kursaal
Carlos Sarduy farà les delícies dels amants del Latin Jazz durant el sopar de revetlla de l'Espai Gastronòmic del Kursaal | @carlossarduytrumpet
NacióManresa
17 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:36h
Dintre del divers ventall de propostes que es duran a terme al Bages al llarg de la revetlla de Sant Joan (aquest diumenge 23 de juny), només n'hi haurà una que maridarà la bona gastronomia amb el Latin Jazz més potent. Es tracta de la que celebrarà l'Espai Gastronòmic del Kursaal, que comptarà amb dos convidats de luxe molt reputats dintre del panorama musical internacional: el trompetista Carlos Sarduy i el saxofonista Jimmy Jenks, tots dos nascuts a Cuba i amb una llarga trajectòria concertística. 

Tot plegat començarà a dos quarts de deu del vespre, amb un sopar d'entrants i un segon a escollir acompanyat de vins de la DO Pla de Bages i de la tradicional coca de Sant Joan. Un cop amb l'àpat al pap, els cèlebres músics oferiran un repertori en directe de Latin Jazz que de ben segur no deixarà indiferent ningú.

El preu per assistir a la vetllada és de 33 euros si es compren els tiquets anticipadament a través d'aquest enllaç. En cas d'adquirir-los el mateix dia, el cost serà de 38 euros per persona. Les places són limitades. Per a resoldre alguna qüestió cal enviar un correu a [email protected].