Els Tirallongues fan una bona actuació a la trobada de Colles de l'Eix que s'ha celebrat a Lleida

La trobada s'ha allargat tot el cap de setmana

4 de 8 dels Tirallongues a Lleida
4 de 8 dels Tirallongues a Lleida | Tirallongues
Redacció
16 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:16h
Lleida ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la trobada castellera de les Colles de l'Eix. L'actuació s'ha celebrat a la plaça de la Paeria. Les colles que han participat a l'actuació han estat els Castellers de Lleida, els Marrecs de Salt, els Sagals d'Osona i els Tirallongues de Manresa.

En primera ronda, els Tirallongues han descarregat el 4 de 8, els Castellers de Lleida han fet dos intents de torre de 7, els Marrecs de Salt un 5 de 7 i els Sagals d'Osona un intent de 4 de 7 i un 4 de 7.

En segona ronda, els Tirallongues han descarregat el 5 de 7, els Castellers de Lleida han fet un 7 de 7, els Marrecs de Salt un 2 de 7 i els Sagals d'Osona un 2 de 7.

A tercera ronda els Tirallongues han descarregat el 4 de 7 amb agulla, els Castellers de Lleida han fet dos intents de 4 de 8 i han descarregat en 4 de 7 amb agulla, els Marrecs de Salt un 4 de 7 i els Sagals d'Osona un 3 de 7.

Els pilars de sortida han estat, per Tirallongues 2 pilars de 5 i 2 pilars de 4, per la colla de Lleida 1 pilar de 5, i 3 pilars de 4 un al balcó on el nou alcalde ha ajudat a l'enxaneta a pujar al consistori, per Marrecs 1 pilar de 5 i 2 pilars de 4 i per la colla de Vic 1 pilar de 5 i 2 pilars de 4.

També s'ha fet un 4 de 7 de germanor on cada colla hi ha aportat part del castell.

Al finalitzar la diada s'ha fet un sopar de germanor i un concert al local dels castellers de Lleida. Els castellers que han volgut s'han quedat a dormir, on la Colla de la Segarra ha cedit el seu local perquè la gent pogués passar la nit.

Diumenge al matí hi ha hagut el casteller de ferro, on un equip de Tirallongues ha quedat en segona posició.

La pròxima actuació de la colla manresana serà el 29 de juny per la Fira intercultural a les 17.30h a la plaça Sant Domenec de Manresa i el dia 30 de juny a Vilanova a les 18.00h.