La republicana Georgina Mercadal serà alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola amb el suport del PSC

Els socialistes decideixen votar a última hora la candidata de Sumem i deixen fora del govern JxCat, la llista més votada

L'equip de Sumem Sant Salvador de Guardiola
L'equip de Sumem Sant Salvador de Guardiola | Sumem
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:32h
La republicana Georgina Mercadal serà la nova alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola amb el suport del PSC en una decisió que han concretat els socialistes a última hora d'aquest divendres, segons ha pogut saber NacióManresa.

Sumem, la marca d'ERC a la població bagenca, va ser segona força a Sant Salvador de Guardiola amb 4 regidors, 1 menys que Junts per Sant Salvador de Guardiola, que es va imposar a les eleccions. El PSC, amb 2 regidors, podia decantar el govern cap a qualsevol de les dues formacions.

Junts per Sant Salvador de Guardiola ha ofert, segons han explicat, diverses propostes de pacte als republicans, l'última aquest mateix divendres, però les han refusat totes. En paral·lel, el PSC, segons asseguren fonts del partit, negociava amb els republicans, malgrat que les converses no han transcendit.

Així doncs, aquest dissabte a les 12 del migdia, el ple de constitució de l'Ajuntament donarà l'alcaldia a la republicana Georgina Mercadal.