Súria estrena un nou mòdul d'exercicis físics al Parc Municipal Macary i Viader de calistènia

La calistènia és una modalitat d'exercicis físics per a joves i adults, pensada per afavorir el desenvolupament de grups musculars del cos amb moviments naturals

Nou mòdul d'exercicis físics de calistènia que s'instal·larà al parc
Nou mòdul d'exercicis físics de calistènia que s'instal·larà al parc | AjSú
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:18h
El Parc Municipal Macary i Viader de Súria disposarà en els propers dies d'un mòdul d'aparells de calistènia que ha estat instal·lat a l'entorn de la pista de skate. Aquest nou equipament d'exercicis físics s'afegeix a les altres instal·lacions esportives i de lleure de què ja disposa l'esmentat espai d'ús públic.

La calistènia és una modalitat d'exercicis físics per a joves i adults, pensada per afavorir el desenvolupament de grups musculars del cos amb moviments naturals i no forçats.

La instal·lació d'aquest nou mòdul ha estat una iniciativa de les àrees d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament, el Casal de Joves i un grup de joves suriencs interessats en aquesta pràctica esportiva.

Els aparells instal·lats permetran realitzar un entrenament integral del cos, amb abdominals, flexions i altres exercicis.

Amb motiu de la instal·lació d'aquest mòdul d'aparell, per al proper dissabte 22 de juny hi ha previst celebrar diferents activitats de promoció de l'esport i la salut a l'aire lliure, en horari que s'anunciarà oportunament.
Arxivat a