La Fàbrica Vella de Sallent programa dinou espectacles durant el segon semestre de l'any

El teatre sallentí ha entrat al circuit de cinema català Cicle Gaudí, organitzat per l'Acadèmia del Cine català

Interior de la Fàbrica Vella de Sallent durant un acte
Interior de la Fàbrica Vella de Sallent durant un acte | Pere Fontanals
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:12h
L'Espai Cultural Fàbrica Vella ha presentat la seva nova programació de juny a desembre i hi ha incloses moltes novetats. El teatre sallentí ha entrat al circuit estable de cinema català Cicle Gaudí organitzat per l'Acadèmia del Cine català. Això vol dir que, un dijous de cada mes, Fàbrica Vella es convertirà en una sala de cinema oferint una programació amb títols recents i reconeguts del cine català.

A més, també participa en el festival Test de microteatre que vol sorprendre al públic portant teatre a espais petits i íntims. També participa del festival de música clàssica de l'Acadèmia Internacional de música de Solsona, l'AIMS que enguany es farà a la casa Museu Torres Amat per poder completar el concert amb una visita guiada pel museu. 

Hi ha programats 15 espectacles i 4 Dijous Divins que conformen, en total, 19 propostes ben diferents. La nova programació busca mantenir l'equilibri entre el teatre i la música, afegint també altres disciplines com la dansa, la màgia o el cinema per arribar a un públic ben divers.

En l'àmbit del teatre, es presenten les obres “Qui ets?”, “Rhümia” i “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”. Pel públic familiar i jove s'ofereix un ventall de propostes de diferents disciplines titulades “Party game”, “Amazing Melanie”, “Let's Swing” i “Manelutti, el detectiu de contes”. Pels amants de la música, s'ha programat diversos espectacles com “Liceu a la fresca”, “Academia Internacional de música”, “Gospel & Tribute”, “Perico Sambeat” , “Mònica Green” i el tradicional “Concert de Nadal”.

La programació es completarà amb els Dijous Divins, marca pròpia de la Fàbrica Vella. “Món petit món", ”Maitia Trio & Joan Mas”, “Namina” i “Miquel Gili i Núria de Andrés” són els artistes que posaran el toc musical en aquestes jornades gastronòmiques.

Les entrades es poden comprar presencialment a l'Ajuntament de Sallent, o a través de la plataforma codetickets.com després de les Enramades.