Aigües de Manresa assumeix la gestió de la piscina municipal de Sant Salvador de Guardiola

L'equipament obrirà les portes el proper 24 de juny

Piscina municipal de Sant Salvador de Guardiola
Piscina municipal de Sant Salvador de Guardiola | Aigües de Manresa
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:59h
El proper 24 de juny, la piscina municipal de Sant Salvador de Guardiola obrirà les portes i iniciarà la temporada d'estiu, amb una gestió renovada. L'encàrrec, que l'Ajuntament ha fet a Aigües de Manresa, contempla el tractament, seguiment i qualitat de l'aigua, els serveis de salvament i neteja, la gestió dels abonaments i el servei de bar.

La piscina de Sant Salvador, que compta amb dos vasos, un de 25 x 12'5 m i un de 3 x 3 m, estarà oberta fins el 8 de setembre. Els horaris de la instal·lació seran: del 24 de juny a l'11 d'agost, de 11 a 20.30 h, i del 12 d'agost al 8 de setembre de 11.30 a 19.30 h. També hi haurà el servei de bar, cada dia i els festius obert de 9 a 21 h, i els dissabtes de 9 a 23 h.

Seguint amb la línia dels darrers anys, es comptarà amb abonaments mensuals i per temporada, i familiars. Aquest any també s'ofereix la possibilitat de contractar cursets de natació per a infants, del 25 de juny al 26 de juliol.

Aigües de Manresa i la gestió de piscines

Aigües de Manresa gestiona el Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa, des de l'any 2012. Aquests set anys de gestió han aportat bagatge i experiència en aquest tipus d'equipaments, fent-la una empresa amb experiència i professionalitat per gestionar aquesta tipologia d'instal·lacions.