L'Escola Agrària organitza una jornada gratuïta sobre fitoteràpia en oví i cabrum ecològic

Tindrà lloc el dilluns 17 de juny a Can Poc Oli

NacióManresa
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:54h
La jornada sobre fitoteràpia en oví i cabrum ecològic es durà a terme dilluns
La jornada sobre fitoteràpia en oví i cabrum ecològic es durà a terme dilluns | ACN
En el marc del curs Sanitat en oví i cabrum ecològic que s'està realitzant a l'Escola Agrària de Manresa, el proper dilluns, 17 de juny, s'organitza una nova jornada gratuïta oberta a totes les persones interessades.

Després de l'excel·lent valoració de la jornada Fitoteràpia en oví i cabrum ecològic  que va celebrar-se el passat 20 de maig i que va estar impartida per Nathalie Laroche -membre del GIE Zone Verte- el centre manresà tornarà a comptar, dilluns, amb la col·laboració d'aquesta entitat francesa. En aquesta ocasió, però, l'expert convidat serà Michel Thouzery, ramader d'oví, productor i transformador de plantes medicinals, fitoteràpia i preparacions.

L'objectiu de la jornada és difondre l'ús tradicional de les plantes medicinals, conèixer les bases de la fitoteràpia i els seus beneficis, saber preparar-les mitjançant diferents formats per tal de prevenir i curar les malalties més freqüents que es poden presentar en els ramats.

La jornada, que es durà a terme a Can Poc Oli (carretera vella de Manresa-Barcelona, km.23,6), començarà a les nou del matí i s'allargarà fins les dues del migdia. Les persones interessades a inscriure-s'hi poden enviar un correu electrònic a ccagraria.manresa@gencat.cat, trucar al 93 874 90 60 o omplir aquest formulari