Empresa

Família Torres, amb la seva filial Excelsia, compra la majoria del Petit Celler de Manresa

Excelsia Vins i Destil·lats, una filial de Família Torres creada el 2018, adquireix la majoria de la distribuïdora manresana fundada per Sebastià Lozano

per Sergi Cortés, 14 de juny de 2019 a les 08:49 |
Botiga Tribut del Petit Celler a Barcelona | El Petit Celler
Excelsia, creada per Família Torres el 2018 per reorganitzar tota la distribució i comercialització de vins a l'Estat, ha adquirit la majoria d'El Petit Celler, la distribuïdora manresana fundada per Sebastià Lozano, que compta amb dues botigues ubicades al barri del Turó Parc al carrer Beethoven de Barcelona -Tribut-, i al centre de Manresa, al Passeig Pere III. El Petit Celler és el distribuïdor dels productes de Torres per a Catalunya.

Excelsia, distribuïdora de vins i destil·lats prèmium que opera en l'àmbit nacional des del 2018 -a través d'una xarxa de distribuïdors locals i regionals- entra a formar part de la distribuïdora manresana deixant com a soci a Sebastià Lozano.


Segons ha informat Excelsia a NacióManresa, El Petit Celler mantindrà el nom i l'estructura, incorporant les marques d'Excelsia amb l'objectiu d'oferir un millor servei als clients.

Caldrà estar atents a la botiga Tribut de Barcelona, un concepte fins ara únic a la ciutat, que permetia tastar grans vins del món a copes, a part de poder comprar els vins de la distribuïdora. Tribut, situada davant de Catalunya Radio, és una botiga amb varis reservats i un celler amb les millors anyades dels grans vins del món. Una proposta molt ambiciosa que mai ha acabat de funcionar.

 

 

Participació