Dissabte comença la mostra dels tallers finals de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal

Fins el 29 de juny es podran veure una dotzena llarga de tallers que mostren en un espectacle la feina que els alumnes han fet durant tot el curs

Els alumnes d'Arts Escèniques mostraran els seus treballs al Kursaal
Els alumnes d'Arts Escèniques mostraran els seus treballs al Kursaal | MEES
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:48h
La mostra dels tallers de l'Aula d'Arts Escèniques comença aquest cap de setmana amb els tallers de Circ al Teatre Conservatori i els alumnes de Teatre Juvenil a la Sala Petita del Kursaal. Entre aquest dissabte i fins el 29 de juny, més de 400 alumnes participaran als 13 tallers de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal.

Els alumnes de Teatre Juvenil de l'Aula de Teatre escenificaran aquest dissabte, 15 de juny a les 12.30h, a la Sala Petita del Kursaal l'obra de teatre Culpables (?), a partir de textos de l'obra Submergir-se a l'aigua. Al Teatre Conservatori es podrà veure també dissabte (12h) la 1a Gala de Cinema, a càrrec dels alumnes de l'Escoleta de circ infantil i juvenil, i el diumenge, 16 de juny a les 20h, serà el torn dels alumnes de l'Aula de Circ adults amb l'espectacle Telenotícies La Crica al mateix Teatre Conservatori. 

La mostra de tallers de l'Aula de Teatre continuarà dilluns, 17 de juny a les 19h, amb els alumnes de Teatre Infantil de que portaran a escena El rei lleó, una adaptació de The Lion King de la factoria Disney. El dimarts, 18 de juny a les 17.00h serà el torn dels alumnes de l'Escoleta de Teatre Petits amb Un cor molt gran, una adaptació del conte de Joan Turu que porta el mateix nom. El mateix dimarts 18 de juny a les 19h al Teatre Conservatori es podrà veure Matilda, una adaptació de l'obra de Roald Dahl, a càrrec dels alumnes de Teatre Infantil. La Sala Petita acollirà dimecres, 19 de juny a les 19h la mostra dels alumnes de Teatre Musical Juvenil amb el musical Sister Act, amb música d'Alan Menken, lletres de Glenn Slater, llibret de Bill and Cheri Steinkellner, amb traducció de Sílvia Sanfeliu. El dijous, 20 de juny a les 18h, els alumnes de Teatre Juvenil portaran a escena també a la Sala Petita l'obra Vides, un Taller de creació a partir de textos de Dinamita del Tricicle-; i també a les 20h, Desdoblaments, creació a partir de textos de Juli Manuel Pou. El divendres 21 de juny, la Sala Gran del Kursaal (21h) acollirà la representació de The rocky horror Kursaal show, de Richard O'Brien (traducció i adaptació Sílvia Sanfeliu), la mostra del curs de Teatre Musical Adult i el de coreografies. La sala petita del Kursaal acollirà dissabte 22 de juny (20h) El casament dels petits burgesos, Bertolt Brecht, a càrrec dels alumnes de Teatre jove Avançat.

Finalment el dissabte, 29 de juny els alumnes de Teatre Adults interpretaran a la Sala Petita del Kursaal a les 19h Soltera desitjada una adaptació molt personal de la pel·lícula Soltera codiciada i a les 21.30h El més feliç dels tres, una adaptació del vodevil d'Eugène Labiche. 

Tots els espectacles són oberts al públic i només cal recollir una invitació per les obres de teatre de l'Aula de Teatre i l'Escoleta de Teatre a les taquilles del Teatre Kursaal

L'Aula d'Arts Escèniques que coordina el servei formatiu del Kursaal és una oferta formativa amb cursos d'una durada anual, en els quals es forma l'alumne en les diverses tècniques teatrals. interpretació, expressió corporal, circ, veu... Al final de cada curs es realitza un Taller, en el qual els alumnes posen en pràctica els continguts apresos durant el curs.

Agenda de tallers

Dissabte 15 de juny

1a gala de Cinema Escoleta Infantil de Circ
12.00 – Teatre Conservatori

Culpables (?) Teatre Juvenil
12.30 – Sala petita del Kursaal

Diumenge 16 de juny

Telenotícies la Crica Aula de Circ 
20.00h – Teatre Conservatori

Dilluns 17 de juny

El Rei lleó Teatre Infantil
19.00 – Sala Petita del Kursaal

Dimarts 18 de juny

Un cor molt gran Teatre Petits
17.00h – Sala Petita del Kursaal

Matilda Escoleta Teatre Infantil 
19.00h – Teatre Conservatori

Dimecres 19 de juny

Sister Act Teatre Musical Juvenil 
19.00h – Sala Petita del Kursaal

Dijous 20 de juny

Vides Teatre Juvenil
18.00 h – Sala Petita del Kursaal

Desdoblaments Teatre Juvenil
20.00 h – Sala Petita del Kursaal

Divendres 21 de juny

The rocky horror Kursaal show Curs Coreografies i Teatre Musical Adult
21.00h - Sala Gran del Kursaal

Dissabte 22 de juny

El casament dels petits burgesos Teatre jove Avançat
20.00h - Sala Petita del Kursaal

Dissabte 29 de juliol

Soltera desitjada Teatre Adults
19.00h - Sala Petita del Kursaal

El més feliç dels tres Teatre Adults 
21.30h - Sala Petita del Kursaal