Sant Fruitós obre el període per presentar candidatures a Pubilla i Hereu del 2019

Els joves interessats poden presentar les candidatures fins el proper 27 de juny

Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:19h
El proper divendres 5 de juliol, a les 8 del vespre sota el Cobert de la Màquina de Batre, els actuals Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages, Mariona Sagués i Roc Grandia donaran relleu, tal com marca la tradició, als nous representants en un acte emmarcat dins la Festa Major d'Estiu.

Els interessats en presentar candidatura per a ser escollits com a Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages durant el 2019, han de ser joves nascuts entre els anys 1997 i 2002 (ambdós inclosos). L'elecció es basarà en un examen escrit i una entrevista on el jurat valorarà cada candidat per emetre un veredicte. El jurat estarà constituït pel regidor de cultura, un membre del Foment de les Tradicions Catalanes, tres membres d'entitats del municipi i els dos representants sortints. Es realitzarà el dissabte dia 29 de juny a les 10 del matí a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

El període per a presentar candidatures és fins al 27 de juny i es poden realitzar enviant un correu electrònic amb la candidatura a pubillatge.sfb@gmail.com, o presentant la documentació a l'Àrea de Cultura, C/Padró, 72 o al NexeJove. 

Sant Fruitós de Bages va recuperar el símbol de la Pubilla i l'Hereu durant la passada Festa Major d'Estiu.