La 13a Scooterrun ja té els motors a punt per aterrar a Manresa aquest dissabte

L'esdeveniment començarà amb una ruta per diversos municipis del Bages i acabarà amb concerts en directe a la Barlins Teatreria

La 13a Scooterrun arribarà dissabte a Manresa
La 13a Scooterrun arribarà dissabte a Manresa | Scooter Club Manresa
NacióManresa
13 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:54h
Queden menys de quaranta-vuit hores perquè Manresa quedi inundada d'apassionats de les scooters. I és que ja se sap: quan s'scosta el bon temps, a la capital del Bages s'hi celebra l'Scooterrun, un esdeveniment lúdic amb tretze anys d'història que reuneix els amants d'aquesta modalitat motorística perquè comparteixin experiències relacionades amb la seva passió, que també és una manera de viure la vida.

Igual que els anys anteriors, la 13a Scooterrun (que tindrà lloc durant aquest dissabte, 15 de juny), engegarà a les dotze del migdia amb la tradicional ruta per diversos municipis del Bages. La sortida es farà des de Cal Xavi (carrer Abat Oliva, 66-68) i passarà pel Parc de l'Agulla, Sant Fruitós, Torroella de Baix, el Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús i Sant Joan de Vilatorrada. La parada final s'efectuarà a la plaça Gispert, ubicació en la qual es durà a terme el també mític dinar scooterista, que enguany consistirà en una paella gentilesa del Bar Alzina.

Un cop amb l'àpat al pap, la festa continuarà, a la mateixa Gispert, amb la música dels DJ Barbanegra i Tretze, que faran les delícies dels amants del punk, el hardcore, l'ska o el reggae.

L'activitat es reprendrà a les vuit del vespre, amb una ruta de bars que passarà pel Moe's, el Quinze i la Vermuteria Santa Rita. Finalment, la jornada culminarà a la Barlins Teatreria amb els concerts en directe de Flares and Slippers; Dröpools, i Reconquesta, i amb el ritme dels DJs Willy i Valen.

Fa cinc anys que l'scooterista Bruno Plana va perdre la vida en una d'aquestes trobades que se celebren cada any a la capital del Bages i, com que el seu record "és i serà sempre present a les nostres vides i al nostre Club" -expressen els organitzadors de l'esdeveniment, Sooter Club Manresa-, "la trobada d'enguany li dedicarem, per cinquè any consecutiu, a ell".
 

Descarrega't aquí el programa complet de la 13a Scooterrun.