Monistrol de Montserrat ja ho té tot a punt per acollir la XX Trobada de Motos Antigues

L'esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge i espera acollir un centenar llarg de participants

NacióManresa
13 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:09h
La Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat tindrà lloc aquest diumenge
La Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat tindrà lloc aquest diumenge | Amics de les Motos de Monistrol
Aquest diumenge, 16 de juny, se celebrarà, per vintè any consecutiu, la Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat-Ruta dels Portals, un esdeveniment totalment consolidat entre els amants de les motos clàssiques que, a més, proposa un recorregut circular pel Massís de Montserrat.

La trobada començarà a les vuit del matí a la plaça de la Font Gran. Allà, tots els participants podran formalitzar la seva inscripció. Per agafar força, els organitzadors de l'esdeveniment els conduiran fins a Montserrat, on els oferiran un esmorzar de germanor de forquilla i ganivet. Serà llavors, pels volts de les deu del matí, que començarà la ruta, que desfarà el camí cap a Monistrol i es dirigirà cap a Collbató, El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar i, finalment, un altre cop a Monistrol. 

Un cop acabat el recorregut, els participants podran recollir una samarreta commemorativa i una foto impresa personalitzada que els hauran fet en el moment de la sortida. Engunay s'espera mantenir el nombre d'inscrits que en l'edició anterior, que va superar amb escreix el centenar de participants.

La voluntat dels organitzadors de la jornada -els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat- és la de "continuar aquesta tradició que evidencia el lligam del nostre poble amb el món motociclista mitjançant una activitat que no comporta cap mena de competitivitat, ans al contrari". Segons assenyalen, els valors de la trobada "són els de la germanor i el fet de gaudir de la motocicleta clàssica en un entorn i un recorregut que, històricament, ha acollit i encara acull, avui en dia, centenars de motociclistes cada cap de setmana".