El concurs de la Setmana sense Fum a Cardona rep més de setanta obres

L'Equip d'Atenció Primària, amb la col·laboració de diverses entitats i comerços, ha organitzat un concurs de fotografies i vídeos entre els joves

Alguns dels participants al concurs de la Setmana sense Fum a Cardona
Alguns dels participants al concurs de la Setmana sense Fum a Cardona | ICS
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:37h
L'Equip d'Atenció Primària Cardona, de l'ICS Catalunya Central, ha organitzat una nova edició del Concurs de fotografies i vídeos per als alumnes d'ESO de l'Escola Vedruna i l'Institut Sant Ramon de Cardona, en el marc de la Setmana sense Fum. Aquest any se n'ha celebrat la sisena edició i els participants han presentat obres relacionades amb el lema Recupera la inspiració. No t'iniciïs; si ja ho has fet, abandona el tabac i a gaudir d'un ambient lliure de fum!.

En total, s'han rebut 71 obres a concurs. Els alumnes de primer i segon d'ESO han presentat fotografies al concurs i els de tercer i quart, vídeos.  Els treballs es podien fer en grups de fins a 4 components, havien de ser inèdits i originals i s'han rebut 50 fotografies i 21 vídeos. Un jurat format per un representant del professorat i un component de l'AMPA de cada escola, així com per tres professionals de l'EAP Cardona han triat, per votació, els treballs guanyadors. Les fotografies que han presentat els participants es poden veure exposades a la planta baixa del CAP Cardona.

L'acte de lliurament de guardons ha tingut lloc al teatre Els Catòlics, amb l'assistència de 200 persones entre alumnes, professorat i professionals d'atenció primària. Els premis han consistit en un lot de productes dels establiments col·laboradors de Cardona. Els guanyadors dels premis a les millors fotografies han estat Queralt Clusellas i Xènia Delgado de l'Escola Vedruna i Ares Carreño i Laura Casals de l'Institut Sant Ramon. Els premis als millors vídeos se'ls han endut el grup d'Alba Ruiz, Èlia Leon, Òscar Ruiz i Maria Pujol de l'Escola Vedruna;  i el grup de Paula Egea, Blanca Segura i Alba Reche de l'Institut Sant Ramon.   

Ha precedit l'acte de lliurament de premis la xerrada Tu tries... Tabac, sí o no? a càrrec de Maria Navarrete, educadora social i animadora. Cada escola ha fet també una actuació musical. A la sortida, s'han fet cooximetries als voluntaris, per mesurar-los el monòxid de carboni en aire espirat.
Arxivat a