Ruta pel regadiu de Viladordis amb tast de tomàquets de Km 0, proposta de Meandre per diumenge

La caminada, que tindrà 11 quilòmetres i serà circular, començarà a les nou del matí des del Parc de l'Agulla

La caminada comptarà amb un tast opcional de tomàquets de l'horta de Les Arnaules
La caminada comptarà amb un tast opcional de tomàquets de l'horta de Les Arnaules | MB
NacióManresa
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:30h
Arriba el bon temps i, amb ell, els tomàquets. Cor de bou, mamella de monja, pebroter, de Montserrat, esquena verd... Són algunes de les varietats que es cultiven a Les Arnaules de Viladordis, una explotació agrícola dirigida per la família Casasayas de més de 7 hectàrees. Amb la voluntat de donar-los a conèixer a la ciutadania, des de Meandre s'ha organitzat, per aquest diumenge, 16 de juny, una sortida en marxa nòrdica pel regadiu de Viladordis que culminarà amb un tast opcional de tomàquets de quilòmetre zero cultivats a Can Casasayas.

Tot plegat començarà a les nou del matí des del berenador del Parc de l'Agulla. Des d'allà els participants resseguiran el ramal de la Sèquia fins arribar a l'horta de Viladordis, concretament a Les Arnaules, ubicació en la qual, tothom que ho vulgui, podrà gaudir d'un tast de les diverses varietats de tomàquets que s'hi cultiven. Un cop finalitzat el tast, el recorregut es reprendrà fins al Parc de l'Agulla.

La ruta, que tindrà 11 quilòmetres, és oberta a tota la ciutadania. El preu per participar-hi és de 5 euros i de 2,5 pels socis i sòcies de Meandre. No cal inscripció prèvia.