​Els vermuts musicals agafaran protagonisme durant les festes del Barri Antic

Des de divendres i fins diumenge, el Centre Històric de la ciutat es vestirà de gala i proposarà activitats per a tots els públics, entre elles el tradicional sopar solidari Cuines del Món

Imatge del vermut musical sota el porxo de l'ajuntament celebrat l'any passat
Imatge del vermut musical sota el porxo de l'ajuntament celebrat l'any passat | AVV Barri Antic
NacióManresa
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:55h
L'Associació de Veïns (AVV) del Barri Antic de Manresa ja ho té tot a punt per viure un intens cap de setmana de Festa Major. De fet, les activitats ja van començar dimarts, dia 11, amb la inauguració del camp de futbol Cruyff Court de la plaça Milcentenari i seguiran aquest divendres, dia 14, amb una tarda de jocs infantils a la plaça que hi ha entre els carrers Urgell i de la Mel (de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre). A banda, divendres també tindrà lloc la tradicional caminada nocturna fins a la Torre de Santa Caterina. Començarà a les deu del vespre des de la plaça Major i acabarà amb un petit refrigeri i tast de vins de la DO Pla de Bages.

Pel que fa al dissabte 15, s'iniciarà amb una altra ronda de jocs per a infants i públic familiar, que es durà a terme de deu del matí a dues del migdia a la plana de l'Om. Abans de dinar, a dos quarts d'una del migdia, la Vermuteria Santa Rita oferirà un vermut musical a la terrassa de l'establiment.

Per no perdre la tradició, el dissabte acabarà amb el sopar solidari Cuines del Món, els beneficis del qual es destinaran a Càritas Manresa. L'àpat, que es durà a terme al Parc de la Seu i que compta amb l'organització de l'Associació de Veïns (AVV) del barri, començarà a dos quarts de deu del vespre i tindrà un preu de 5 euros. Els tiquets es poden comprar al Centre d'Interpretació del carrer del Balç, a la botiga Roxand Moda (carrer del Born, 22), al bar Toni's o al local de l'AVV.

Les festes del barri antic acabaran diumenge 16 al migdia, amb un migdia replet de propostes musicals i gastronòmiques. D'una banda, a la una del migdia, els porxos de la plaça Major acolliran un concert dels alumnes de l'orquestra infantil Llum de Manresa, que estarà acompanyat d'un vermut gentilesa dels establiments gastronòmics propers. Un cop acabi, s'entregaran els premis del concurs Balcons Florits 2018. Paral·lelament, a la Vermuteria Santa Rita, s'hi durà a terme un tast de cerveses artesanes i de quilòmetre zero Hoppit maridat amb beatbox en directe. 
 

Descarrega't aquí el programa complet de les activitats de les festes del Barri Antic.