La Flama del Canigó serà enguany l'eix central de la Nit de Sant Joan a Súria

Tots els actes del programa se celebraran enguany al davant de la Casa de la Vila després de l'arribada del símbol dels Països Catalans

Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:43h
La Flama del Canigó serà l'eix de la celebració de la Nit de Sant Joan a Súria el proper diumenge 23 de juny. Tots els actes del programa se celebraran enguany al davant de la Casa de la Vila després de l'arribada del símbol dels Països Catalans, que tornarà a ser portat des de Manresa per esportistes locals.

Enguany no hi haurà actes a la plaça de Sant Joan per tal d'adaptar el programa de la festa a l'evolució que ha tingut en els darrers anys, amb un aprofundiment del seu caràcter familiar i privat.

L'arribada de la Flama del Canigó a la Casa de la Vila és prevista pels volts de les 19.30 h, després d'un recorregut pel centre urbà. Posteriorment s'hi llegirà el manifest i es portaran a terme les actuacions tradicionals de la Festa Nacional dels Països Catalans, a càrrec dels Geganters i Grallers del Gorg de l'Olla, la colla castellera Salats, el Tro Gros i la Cobla Súria.

El programa de la Nit de Sant Joan a Súria serà el següent:

Diumenge 23 de juny

- 19.30 h. Arribada de la Flama del Canigó a la Casa de la Vila, procedent de Manresa i portada per esportistes de Súria. Les persones interessades podran afegir-s'hi al pas de la Flama per Manresa, Callús o el polígon industrial La Pobla. Recorregut pel centre urbà de la vila: arribada a Súria pel carrer Ignasi Abadal, plaça de Sant Joan, carrers Salvador Vancell i González Solesio, i avinguda de l'Ajuntament.

- A continuació, davant la Casa de la Vila. Lectura del manifest. Actuacions dels Capgrossos, Geganters i Grallers del Gorg de l'Olla, colla castellera Salats, Ball de Cascavells amb el Tro Gros i Ball de Gegants i Nans, original de Jordi Alzina, i interpretat per músics suriencs. Sardanes a càrrec de la Cobla Súria i encesa d'una foguera simbòlica al pàrquing de l'antic centre de salut.

L'organització dels actes de la Nit de Sant Joan és a càrrec de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Tro Gros.
Arxivat a