La Sala Els Carlins ofereix el Taller de teatre Estiu 2019

El taller començarà el dia 1 de juliol i s'estructurà en quatre setmanes

Els Carlina iniciaran un taller de teatre a partir de juliol
Els Carlina iniciaran un taller de teatre a partir de juliol | Els Carlins
Redacció
11 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:25h
L'oci i les vacances no han d'estar renyides amb una activitat cultural que estimuli la creativitat i la imaginació dels joves. Un any més la Sala Els Carlins ofereix el seu Taller de Teatre d'Estiu adreçat als joves de 12 a 17 anys. El taller començarà el dia 1 de juliol i s'estructurà en quatre setmanes on es treballaran temàtiques diferents, amb una petita mostra al final de cadascuna.

La primera setmana del 1 al 5 de juliol es treballarà al voltant de la comèdia a TV. La segona setmana del 8 al 12 de juliol es centrarà amb els monòlegs, la tercera del 15 al 19 de juliol el tema serà el teatre èpic i finalment acabarem amb els musicals. En aquest taller es promou la creativitat dels alumnes, d'una forma didàctica i alhora entretinguda, amb temes que els hi són ben propers.

Aquests tallers de teatre s'ofereixen de forma interrompuda des de fa prop de trenta anys i és una de les ofertes més consolidades de l'estiu manresà. Enguany la gestió del taller anirà a càrrec d'Ada Andrés.

L'horari dels tallers és de dilluns a divendres de 10h a 13h des de l'1 al 26 de juliol, i les inscripcions es poden fer al Punt d'Atenció del carrer Sant Miquel, 10 els divendres a la tarda o bé a l'adreça: elscarlins@elscarlins.cat.