La música, la dansa i l'animació infantil, protagonistes de les festes del barri de Valldaura

Des d'aquest dijous i fins diumenge, diversos escenaris de la barriada es vestiran de gala per acollir propostes lúdiques i culturals per a tots els públics

Les festes del barri de Valldaura començaran dijous i s'allargaran fins dilluns
Les festes del barri de Valldaura començaran dijous i s'allargaran fins dilluns | AVV Valldaura
NacióManresa
11 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:00h
El barri de Valldaura celebrarà, des d'aquest dijous 13 de juny i fins al dilluns 17, la seva festa major. I ho farà amb un grapat de propostes que tindran com a eix central la música, la dansa i l'animació infantil. I és que s'ha de tenir en compte que es tracta d'una de les zones de la ciutat on més acadèmies de ball i música hi ha. En aquest sentit, donaran vida a la festivitat els alumnes de l'escola de dansa Julieta Soler, els de Manresa Teatre Musical (MTM) i els del centre educatiu FEDAC Manresa.

Tots ells oferiran espectacles amb els coneixements apresos al llarg del curs: els components de la big band del FEDAC ho faran aquest dissabte, a dos quarts d'una del migdia, a la plaça Vuit de Març; els d'MTM, també dissabte, a les sis de la tarda, al bar Glubus, i els de Julieta Soler, el diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, a la pista poliesportiva de la plaça Vuit de Març. La festivitat també acollirà un concert a a càrrec del grup musical guanyador del darrer concurs Llumplugged, Blue Bell, que actuarà diumenge a dos quarts d'una del migdia.

A banda d'aquestes actuacions, la festa major del barri de Valldaura també comptarà amb moltes activitats adreçades a públic infantil, com un espectacle a càrrec de Moi (dissabte a les onze del matí), un festival de l'escuma (a dos quarts de dotze del migdia de dissabte), o unn concurs de dibuix (diumenge a les deu del matí).

Completarà el programa el tradicional campionat de dòmino per parelles (que tindrà lloc  dijous i divendres al Casal La Nostra Llar); el pregó de Festa Major a càrrec de la regidora de Projecció de Ciutat i Festes, Neus Comellas (divendres a dos quarts de nou del vespre); un passacarrers amb batucada (dissabte a dos quarts de deu del matí); un sopar popular amb show musical dels anys vuitanta (dissabte al vespre a la plaça Vuit de Març); un torneig de petanca (diumenge a les vuit del matí); una matinal de country, i una botifarrada de fi de festa (diumenge a dos quarts de vuit del vespre).
 

Consulta el programa complet d'activitats i propostes.