Queralt Velasco guanya la prova júnior de la Marnaton eDreams Begur

En la classificació general va quedar quarta

Querals Velasco, a la dreta, en el podi
Querals Velasco, a la dreta, en el podi | Arxiu particular
Redacció
11 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:18h
Aquest diumenge s'ha celebrat la tercera prova del calendari del circuit de natació d'aigües obertes Marnaton eDreams que es duia a terme a la localitat gironina de Begur, per completar les distàncies de 7 i 3 Kms.

El temps ha acompanyat als nedadors de les proves individuals de 7 i 3 Kms. que s'han trobat una mar plana i molt tranquil·la, el que els ha permès gaudir d'una travessia amb uns fons marins espectaculars. Tot i això ha estat una prova dura segons afirmaven els participants a mesura que anaven arribant, ja que l'aigua (entre 17 °C i 18 °C) estava més freda del que s'esperava.

En els 7 Kms un total de 248 nedadors s'endinsaven a les aigües de la cala d'Aiguablava fins a arribar a la cala de Sa Riera on la manresana Queralt Velasco del CN Cervera finalitzava quarta absoluta i primera. júnior amb un temps de 1h32'34"00 per darrere d'Aida Bertran i Judith Torra ambdues exaquo amb 1h32'02"38 i de la guanyadora Ariadna Bonet amb 1h30'16"22 totes elles del CN Granollers.

Pel que fa a la prova dels 3 Kms. 407 nedadors (260 homes i 147 dones) prenien la sortida des de la Cala de Sa Tuna fins a la Cala de Sa Riera on la santvicentina Sabina Martínez del CN Màsters Sant Gervasi finalitzava en tercera posició en categoria +30 i 13a. a la general amb un temps de 47'54"29.