S'ajorna el desnonament d'un home a qui havien llogat un pis que havien ocupat abans

El bloc, que és de la Sareb, va ser ocupat sencer per una dona que, segons denuncien, es dedicava a rellogar els pisos

Membres de la PAHC Bages a la porta de l'immoble
Membres de la PAHC Bages a la porta de l'immoble | Pere Fontanals
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:01h
Els jutjats de Manresa han ajornat el desnonament d'un home del pis on viu al carrer Sant Bartomeu fins al proper 22 de juliol al matí, després que el personal del jutjat s'hagi trobat a la porta de l'immoble una quarantena de membres de la PAHC Bages i treballadores socials de l'Ajuntament de Manresa.

L'home, segons ha esplicat a NacióManresa, viu en aquest pis des de fa un any i mig, però no té contracte de lloguer ni s'hi ha pogut empadronar perquè qui li va llogar, una dona, va argumentar que en el seu habitatge estaven empadronats els seus fills.

Després de entrar-hi a viure i de pagar els primers sis mesos de lloguer, l'inquilí va deixar de pagar al veure que la dona que li llogava no tenia cap dret sobre l'habitatge. Segons ha denunciat l'home, la dona que li havia llogat el pis havia estat requerida per a un judici amb la Sareb, la propietària de tot l'edifici, però no s'hi va presentar.

De fet, tal com explica, ell no està ni tan sols denunciat "i per tant tampoc no tinc dret a un advocat d'ofici", ja que la denunciada és la dona que es va fer passar per arrendadora, que no ha exercit la seva defensa durant el judici. De manera que l'home serà desnonat sense que ningú hagi dirigit una acusació contra ell,

Aquest dilluns, les treballadores socials de l'Ajuntament s'han posat a disposició de l'afectat per arreglar la situació de cara a que tingui una alternativa habitacional abans del 22 de juliol, quan el llançament serà definitiu.

Segons sembla, la dona havia ocupat tot l'edifici amb la intenció de llogar els pisos ocupats.