A presó un detingut per robar en un pis de Manresa que tenia una desena d'antecedents similars

Els Mossos d'Esquadra el van detenir juntament amb una altra persona que ha quedat en llibertat amb càrrecs

Carrer Prudenci Comellas de Manresa
Carrer Prudenci Comellas de Manresa | GSV
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:24h
El Jutjat de Guàrdia de Manresa ha dictat presó provisional per un manresà de 24 anys que el passat dimecres va ser detingut pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili del carrer Prudenci Comellas de la capital del Bages.

El robatori va tenir lloc el 30 de maig quan sobre 2/4 de 4 de la tarda dos individus van reventar tant el portal del carrer com la porta del pis a cops de peu i van entrar en el domicili d'on van robar-hi joies i diners en efectiu.

Un cop rebuda la denúncia, agents de l'àrea d'investigació dels Mossos d'Esquadra es van entrevistar per separat amb dos testimonis presencials dels fets i varen poder detenir, el 5 de juny, dues persones com a presumptes autores del robatori amb força.

Els dos detinguts van ser posats a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Manresa que va decretar la presó provisional per un d'ells, veí de Manresa de 24 anys, i va deixar l'altre en llibertat amb càrrecs, també veí de Manresa, de 21 anys.

El jove sobre el que es va dictar presó, té deu antecedents policials per delictes similars, i també antecedents de quan era menor d'edat.