Escena

El Kursaal acollirà dilluns la presentació de la programació de la nova temporada

Míriam Iscla, Mont Plans, Rosa Andreu, Ferran Barrios, Mag Txema, Eduard Costa, WOM's, The RubberSoul i algunes sorpreses més participaran a l'acte

per Redacció, 7 de juny de 2019 a les 19:06 |
Míriam Iscla a «Abans que es faci fosc» | David Ruano
Música en directe, sortejos i algunes sorpreses, dilluns, 10 de novembre a les 20h a la Sala Gran del Kursaal, a la presentació de la nova temporada de la programació que ha preparat El Galliner; i que comptarà amb la participació d'alguns dels artistes que entre els mesos de agost-gener actuaran als escenaris del Kursaal, Conservatori i Plana de l'Om.

És el cas de l'exmembre dels Amics de les Arts, Eduard Costa, que presentarà el seu nou treball sota el nom de l'Últim Indi, l'actriu Rosa Andreu i el músic manresà Ferran Barrios que interpretaran un fragment de Memòria de les Oblidades, el Mag Txema amb algun dels seus números de màgia, així com també el quintet femení Wom's Collective i els manresans The RubberSoul aportaran més música a la gala. Les actrius Míriam Iscla (Abans que es faci fosc) i Mont Plans (Sembla que rigui) també seran presents en l'acte d'aquest dilluns.


En la presentació s'intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu i Cap de taquilles, serà l'encarregada de presentar l'acte; Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre i Josep Maria Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, s'encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Durat la vetllada també es presentarà l'abonament del Toc Obert de la programació del Kursaal. 

A la sortida de la gala, s'inaugurarà una nova il·luminació del pati del Kursaal que a partir d'ara estarà il·luminat cada vespre. 

L'accés a la presentació és gratuït però cal recollir les invitacions prèviament a les taquilles del teatre o per internet.

Venda de les entrades 15 i 18 de juny


dissabte, 15 de juny a partir de les 10 del matí es podrà comprar l'abonament del Toc de Teatre. I dimarts, 18 de juny a partir de les 18h es posaran a la venda les entrades soles dels espectacles de l'abonament del Toc de Teatre i tota la resta dels espectacles de música, teatre, circ, òpera i dansa. Així com, els abonaments del Toc d'Òpera i el Toc de Sala Petita. En aquests moments ja hi ha a la venda sis espectacles de la Fira Mediterrània i els dos abonaments.

 

Participació