Anna Santasusana guanya el concurs d'ExpoBages a Instagram

La guanyadora s'emporta una panera valorada en més de 400 euros

Joan Calmet lliura a Anna Santasusana la panera de premi
Joan Calmet lliura a Anna Santasusana la panera de premi | Fira Manresa
Redacció
07 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:20h
Anna Santasusana Augés ha estat la guanyadora del concurs d'ExpoBages a Instagram, que s'ha convocat per primera vegada aquest any amb l'objectiu d'incentivar que els visitants de la fira compartíssin a les xarxes les seves fotos de l'esdeveniment. El premi ha estat una panera amb productes cedits pels expositors d'ExpoBages i que està valorada en més de 400 euros. Aquest divendres al migdia, el president del comitè executiu de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Joan Calmet, li ha fet entrega del regal.

La panera, que ha estat possible gràcies a les aportacions que hi han fet una quinzena d'expositors de l'ExpoBages, contenia una samarreta oficial signada del Baxi Manresa, un formatge de Formatges Montbrú, un cava de Maset, un kit d'iniciació a l'electrònica cedit per Codelearn Manresa, un val de descompte en un curs intensiu d'idiomes a l'Escola d'Idiomes Madison, una subscripció digital durant mig any al diari Regió7, un lot de patés i melmelades de 5 pebrots, dos coixins de Gigante del Colchón, un lot de minerals energètics, una assessoria de protecció de dades amb Immofeliu, un àpat per a dues persones en un restaurant de Begur, un lot de vins de Calonge, una setmana de summer camp a Gresol International American School i un garrafa d'oli i unes setrilleres d'Arbequi de Vila-Sana.

La voluntat de l'organització és repetir l'experiència de cara a l'any vinent incentivant la implicació de més expositors, així com la participació dels visitants de la fira.