07
de juny
del
2019
Actualitzat
a les
11:51h
La Confraria de Vins del Bages sortirà de la seva línia habitual d'oferir tastos de vins i, per el proper dijous 13 de juny, durà a terme un tast d'Eau-de-vie, un brandy que s'obté per destil·lació d'una beguda amb baix contingut alcohòlic.
La proposta estarà guiada pel confrare Carles Magdaleno de la Cava Benito d'Andorra i s'emmarcarà en un sopar que tindrà lloc al restaurant Les Vegas de Manresa i que començarà a les nou del vespre amb dos còctels d'Eau-de-vie: un que tindrà com a protagonistes principals les prunes Mirabelle típiques de la regió de Lorraine (el Pétillant à l'eau-de-vie de Mirabelles) i un altre on hi predominarà el kirsch, un un aiguardent obtingut per la destil·lació del suc fermentat de les cireres (Bulldog bis).
Després d'aquest primer tast, s'oferirà un sopar amb Tàrtar de tomàquet, maduixes, llagostins i gelat de mandarina; Amanida de cítrics, salmó marinat i vinagreta de mostassa; Arròs de sipionets i favetes; Anelles de calamar fresc a l’andalusa i salsa de kimuchi, i Tataki de vedella marinat. L'àpat es maridarà amb els vins Instant de Flor-Les Acàcies i Solergibert Reserva 2012. Un cop acabades les postres, la vetllada culminarà amb la degustació de quatre Eau-de-vie: la Williamine Morand 43%; la Mirabelle Morand 43%; la Framboise Morand 43%, i la Kirsch Morand 43%.
Tothom que estigui interessat a participar en aquesta activitat, pot inscriure's-hi abans del dilluns 10 de juny a través d'aquest enllaç. El preu és de 30 euros pels socis i de 45 pels que no ho siguin.
La proposta estarà guiada pel confrare Carles Magdaleno de la Cava Benito d'Andorra i s'emmarcarà en un sopar que tindrà lloc al restaurant Les Vegas de Manresa i que començarà a les nou del vespre amb dos còctels d'Eau-de-vie: un que tindrà com a protagonistes principals les prunes Mirabelle típiques de la regió de Lorraine (el Pétillant à l'eau-de-vie de Mirabelles) i un altre on hi predominarà el kirsch, un un aiguardent obtingut per la destil·lació del suc fermentat de les cireres (Bulldog bis).
Després d'aquest primer tast, s'oferirà un sopar amb Tàrtar de tomàquet, maduixes, llagostins i gelat de mandarina; Amanida de cítrics, salmó marinat i vinagreta de mostassa; Arròs de sipionets i favetes; Anelles de calamar fresc a l’andalusa i salsa de kimuchi, i Tataki de vedella marinat. L'àpat es maridarà amb els vins Instant de Flor-Les Acàcies i Solergibert Reserva 2012. Un cop acabades les postres, la vetllada culminarà amb la degustació de quatre Eau-de-vie: la Williamine Morand 43%; la Mirabelle Morand 43%; la Framboise Morand 43%, i la Kirsch Morand 43%.
Tothom que estigui interessat a participar en aquesta activitat, pot inscriure's-hi abans del dilluns 10 de juny a través d'aquest enllaç. El preu és de 30 euros pels socis i de 45 pels que no ho siguin.