Queda una setmana perquè el Kursaal posi a la venda un Toc de Teatre de traca i mocador

Les quatre obres que formaran part de l'abonament seran "La reina de la bellesa de Leenanne", "Jerusalem", "La tendresa" i "Casa de nines, 20 anys després"

L'obra 'La tendresa' es podrà veure a la Sala Gran del Kursaal el darrer cap de setmana de novembre
L'obra 'La tendresa' es podrà veure a la Sala Gran del Kursaal el darrer cap de setmana de novembre | Promocional
NacióManresa
07 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:06h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquesta temporada un nou abonament del Toc de Teatre amb quatre propostes escèniques que portaran al teatre manresà grans noms de l'escena catalana. Obrirà el Toc, el 28 i 29 de setembre, La reina de la bellesa de Leenane, de Martin McDonagh. Protagonitzada per Mara Marco, Ernest Villegas, Enric Auquer i Marissa Josa la peça teatral és un muntatge de La Perla 29 dirigit per Julio Manrique que parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones, a través de la vida de dues dones que viuen a un poble petit d'Irlanda.

La segona obra que es podrà veure adquirint el Toc serà Jerusalem, escrita per Jez Butterworth i dirigida, també, per Julio Manrique. Encapçalada per Pere Arquillué -juntament amb una dotzena d'actors més- Jerusalem parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. Aquesta producció -que farà parada al Kursaal els dies 26 i 27 d'octubre- s'estrenarà properament al Festival Grec de Barcelona.

El darrer cap de setmana de novembre (23 i 24) es podrà veure La tendresa, una obra engendrada per Alfredo Sanzol que interpretaran Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana. Es tracta d'una comèdia delirant de Dagoll Dagom i T de Teatre, inspirada en l'univers de les comèdies de Shakespeare, que parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l'amor. Un muntatge que es va estrenar el gener passat al Teatre Poliorama de Barcelona amb gran èxit de públic i de crítica.

L'última obra del Toc de Teatre serà Casa de nines, 20 anys després, un espectacle dirigit per Sílvia Munt i interpretat per Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol, que s'estrenarà també al Festival Grec de Barcelona. El muntatge mostra el retorn a casa de Nora Helmer, la protagonista de l'obra mestra d'Ibsen, 20 anys després d'haver pres la decisió d'abandonar la seva família i començar una nova vida.

Com és habitual, de totes quatre obres se n'ha programat una doble funció: dissabte a les nou del vespre i diumenge a les sis de la tarda. Totes, a la sala gran del Kursaal.

L'abonament del Toc de Teatre es posarà a la venda el dissabte 15 de juny a partir de les deu del matí. En el cas que es vulguin adquirir entrades per a un espectacle concret, la venda començarà el dimarts 18 de juny a les sis de la tarda. Tant una compra com l'altra es podran fer presencialment a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç. El preu del Toc serà de 74 euros. I cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte en el cas de Jerusalem, que en valdrà 28.