Sallent, Súria i Cardona s'adhereixen a la campanya de comerç als barris antics

Els compradors podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius

Redacció
06 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Un centenar de comerços de Sallent participen de nou en la campanya Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, juntament amb 29 municipis catalans que també desenvolupen el Pla de Barris al seu nucli antic. Aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent i amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent, té per objectiu dinamitzar i desenvolupar el comerç de proximitat del nucli antic del municipi en el marc d'accions municipals.

Sis establiments de Súria

Sis establiments i serveis dels barris del Poble Vell i Sant Jaume de Súria també participen aquest mes de juny en la campanya, una iniciativa d'àmbit català que enguany es desenvolupa a Súria per quart any consecutiu.

Els establiments i serveis suriencs adherits a la campanya són els següents: Comestibles Cal Gal, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria.

Cardona i Manresa

El comerç de Cardona també s'ha adherit a la campanya comercial Barris Antics, compra i guanya. També Manresa participa d'aquesta campanya.

Les persones que facin les seves compres en aquests establiments podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius oferts per prop d'una trentena de viles i ciutats de tot Catalunya.

Els establiments i serveis adherits disposen de butlletes de participació que s'han d'omplir per tal d'entrar en un sorteig que es farà el proper 7 de juliol, en lloc i hora que seran anunciats oportunament.
Arxivat a