Castells

Els Tirallongues completen una reeixida actuació a la Festa Major de Ca n'Aurell a Terrassa

per Redacció , 5 de juny de 2019 a les 21:02 |
3 de 7 dels Tirallongues a Terrassa | Tirallongues
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Tirallongues de Manresa van participar diumenge passat a la Festa Major de Ca n'Aurell de Terrassa acompanyats dels Castellers de Terrassa, els Castellers d'Esparreguera i els Castellers de Badalona.

En primera ronda els Tirallongues van descarregar un 3 de 7, els Castellers de Terrassa un 7 de 7, els d'Esparreguera un 3 de 7 i els de Badalona un 3 de 7.


En segona ronda els Tirallongues van descaregar un 4 de 7, els Castellers de Terrassa un 4 de 8, els Castellers d'Esparreguera un 4 de 7 i els de Badalona es van quedar amb un intent de 4 de 7.

A tercera ronda els Tirallongues van descarregar un 4 de 6 amb agulla, els Castellers de Terrassa una torre de 7, Esparreguera un 5 de 6 i Badalona un 4 de 7, i en ronda de repertició el 4 de 6 amb agulla.


Per finalitzar l'àctuació es van fer els pilars de sortida amb 3 pilars de 4 per Tirallongues, 2 pilars de 5 per Castellers de Terrassa que també van fer una prova de torre de 8 amb folre, 2 pilars de 4 per a Esparreguera i un pilar de 5 dels de Badalona

La propera actuació de tirallongues serà el proper 15 de juny a Lleida en la Trobada de les Colles de l'Eix, on es fará tot un cap de setmana ple d'activitats.

Qui es vulgui unir a Tirallongues per gaudir dels castells pot venir a assaig els dimarts de 20.00 a 22.30 i divendres de 20.30 fins les 23.30.

 

Participació