L'òpera còmica «El ratpenat» de J. Strauss es podrà veure diumenge al Teatre Conservatori

Es tracta d'una òpera de petit format interpretada pels alumnes de l'Aula d'òpera dels Amics de la Unió de Granollers i dirigida per Jordi Casanova

L'Aula d'òpera dels Amics de la Unió de Granollers interpretarà «El ratpenat» a Manresa
L'Aula d'òpera dels Amics de la Unió de Granollers interpretarà «El ratpenat» a Manresa | MEES
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:21h
L'Aula d'Òpera de l'Escola de Música dels Amics de la Unió de Granollers presentarà aquest diumenge, 9 de juny a les 18h al Teatre Conservatori, l'òpera El ratpenat de J. Strauss, en la versió catalana de la manresana Viviana Salisi i dirigida per Jordi Casanova. 

El ratpenat és una opereta còmica en tres actes que narra la venjança d'un tal doctor Falke sobre Gabriel von Eisenstein, que li va jugar una mala passada. Al Teatre Conservatori l'obra estarà interpretada per una dotzena de solistes – entre els quals el tenor manresà Paco Martínez – i un cor d'11 cantants, acompanyats al piano per Viviana Salisi.

En els darrers anys l'Aula d'Òpera de Música dels Amics de la Unió de Granollers ofereix un espai formatiu als estudiants de cant que volen treballar repertori operístic a nivell vocal, musical i escènic. En aquest context, han realitzat diverses actuacions, algunes amb reculls d'escenes de diverses òperes; muntatges d'òperes senceres, com The Fairy Queen de H.Purcell (juntament amb l'orquestra Ars Médica), o Le Nozze di Figaro de W.A.Mozart.

Per més informació a les taquilles del teatre i per internet. El preu de les entrades per El ratpenat és de 10 euros (8 euros majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de Música i amb Carnet Galliner).