La Ballada Popular de Gitanes de Sant Vicenç reunirà 300 balladors aquest diumenge

Aquest any la festa, que comptarà amb la participació de la Cobla Ciutat de Terrassa, ha estat inscrita al Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya

Sant Vicenç tornarà a omplir-se de gent i color amb la Ballada Popular de Gitanes
Sant Vicenç tornarà a omplir-se de gent i color amb la Ballada Popular de Gitanes | Núria Alsina
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:16h
Sant Vicenç de Castellet viurà aquest diumenge la Ballada Popular de Gitanes a la plaça de l'Ajuntament. La festa comptarà amb la participació de 300 balladors de catorze colles del municipi. La Comissió de Gitanes espera una jornada molt participada en un any en què la festa ha estat inclosa al Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya. Els actes començaran dissabte a la tarda amb la Ballada Popular de Gitanes Infantil i Juvenil a la mateixa plaça de l'Ajuntament.

Diumenge al migdia

La ballada començarà a les 12 del migdia amb l'acompanyament de la Cobla Ciutat de Terrassa. Les colles participants seran les següents: Antics dansaires, Exdansaires, Esbart Dansaire Santvicentí, Escola Puigsoler, Colla Castellet, Coral Nou Horitzó de l'Associació Musical Castellet, Escola Bressol el Niu, Picapoll, Club Natació Castellet, Catalana, Nova, Escola Sant Vicenç, Escola FEDAC i Escola de Dansa de l'Esbart.

Pàgina web

A la pàgina web del Ball de Gitanes es pot consultar tota la informació de la festa declarada d'interès local, que ha confirmat la presència de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Maria Àngels Blasco.