Manresa acollirà les XXV Jornades de Prevenció de Riscos Laborals en l'àmbit sanitari

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, inaugurarà la jornada que se celebra aquest divendres a Sant Joan de Déu

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, inaugurarà la jornada
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, inaugurarà la jornada | ACN
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:29h
La Sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa acollirà aquest divendres, 7 de juny, les XXV Jornades de Prevenció de Riscos Laborals en l'àmbit sanitari. Es tracta d'un esdeveniment impulsat per l'Associació Catalana de Salut Laboral que arriba al primer quart de segle de vida i que se celebrarà per primera vegada a Manresa. Les jornades comptaran amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, que en farà la inauguració.

Sota el títol Integració de la prevenció en les nostres organitzacions després de 25 anys, l'acte aplegarà més d'un centenar de professionals d'arreu de Catalunya. En el decurs de les jornades es debatrà la importància d'implementar una cultura de la prevenció a les empreses i que aquesta s'integri en tots els nivells jeràrquics, a la vegada que s'exposaran diferents experiències. 

També es presentarà el llibre Medicina, Salut i treball, obra del Dr. Armand Rotllan, metge de vigilància de la salut d'Althaia, que recull els aspectes històrics de la medicina i salut en el treball al Bages de finals del segle XIX a meitat del segle XX.

Les XXV Jornades de Prevenció de Riscos Laborals en l'àmbit sanitari estan coorganitzades per la Fundació Althaia i l'Associació Catalana de Salut Laboral.

La inauguració tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí. A més del conseller, intervindran Valentí Junyent, alcalde en funcions de Manresa, i Manel Jovells, director general d'Althaia.

- Programa de les jornades