Els Batecs Culturals de Cardona es reprendran dissabte amb la màgia de Sergi Buka

Presentarà l'espectacle "Volià!", un recull dels millors números de la seva trajectòria en el món del circ

La màgia de Sergi Buka farà parada a Cardona aquest dissabte
La màgia de Sergi Buka farà parada a Cardona aquest dissabte | Promocional
NacióManresa
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:50h
Aquest dissabte, 8 de juny, a les sis de la tarda, el mag i il·lusionista català Sergi Buka presentarà el seu nou espectacle a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona en el marc del cicle Batecs Culturals. Sota el nom de Voilà!, la proposta escènica està dirigida a públic familiar i és un recull dels millors números que ha ofert al llarg de la seva trajectòria en el món del circ.

Il·lusionista, ombroman i llanternista va evidenciar la seva afició per la màgia de molt jove, definint amb el temps el seu treball en el llenguatge visual que el caracteritza. Són destacables els seus espectacles Umbra -estrenat al Teatre Nacional de Catalunya- i L'Impossibilista, inaugurat al Teatre de l'Aurora. Voilà! és la seva darrera creació i la va presentar a la Mostra d'Igualada de Teatre Infantil i Juvenil el passat mes d'abril.

La màgia de Buka ha estat present en diversos països. A banda, el showman també ha desenvolupat la seva activitat artística com a intèrpret dels seus propis espectacles o col·laborant en produccions dirigides per personalitats com Abel Folk, Andrew Watson, Bernhard Paul, Joan Font (Comediants), Joan Montanyes "Monti", Ramon Simó, Rosa Novell, Rosa Verges, Rob Tannion, Paco Mir i Tamzin Townsend entre d'altres.
 
L'última proposta de Batecs Culturals, el 28 de juliol

El cicle d'espectacles Batecs Culturals clourà el diumenge 28 de juliol amb l'espectacle Desde mi ventana, de la companyia SuerteEnMiVida, formada per actors i actrius provinents del teatre musical, entre els quals en destaca el cardoní Dídac Flores. Es tracta d'un concert teatralitzat que acostarà el públic a les obres dels compositors Benk Pasek i Justin Paul.

Entrades ja a la venda

Les entrades per veure Voilà! i Desde mi ventana ja estan a la venda. Tenen un preu de 6 euros (pels menors de 6 anys l'entrada és gratuïta) i es poden comprar presencialment a l'Oficina de Turisme de Cardona o per internet, a través d'aquest enllaç. A banda, també hi ha l'opció d'adquirir-les el mateix dia de l'espectacle, una estona abans que comenci, a les taquilles de l'Auditori Valentí Fuster.
Arxivat a