La caminada nocturna de la Creu Roja tornarà dissabte a Manresa repetint l'exitós «Escape Walking»

Seguint en la línia de l'edició passada, un dels recorreguts solidaris comptarà amb enigmes i pistes que s'hauran d'anar resolent mentre se segueix la ruta

La caminada nocturna tindrà lloc aquest dissabte
La caminada nocturna tindrà lloc aquest dissabte
NacióManresa
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:21h
Aquest dissabte, 8 de juny, tindrà lloc la sisena edició de la Caminada Nocturna i la quarta Passejada Nocturna Familiar impulsades per Creu Roja Manresa. L'activitat, que pretén recaptar fons per a l'atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones en risc d'exclusió social, començarà a dos quarts de nou del vespre des del pavelló del Nou Congost.

Seguint la línia organitzativa de l'any passat s'incorporarà, en el marc de la passejada familiar, l'Escape Walking, un joc d'enigmes que en l'edició passada va gaudir de gran èxit. Està basat en els escape room, i tothom que hi participi haurà de superar una sèrie de proves per arribar fins el final del recorregut, que tindrà 5 quilòmetres.

Pel que fa a la Caminada Nocturna, també s'iniciarà a dos quarts de nou del vespre des del Nou Congost i constarà d'11,5 quilòmetres.

Les inscripcions per prendre part d'alguna de les dues modalitats ja estan obertes i es poden formalitzar trucant al 93.872.56.44 o enviant un correu electrònic a manresa@creuroja.org. El preu de la inscripció -tant de la caminada com de la passejada- és de 8 euros i de 5 euros pels menors de 12 anys. Tots els participants rebran, un cop inscrits, una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja valorada en 5 euros.