Els Mossos detenen un noi de 18 anys per un robatori violent a peu de carrer

El jove va robar el mòbil de la mà de la víctima mentre anava pel carrer Mossèn Jacint Verdaguer

Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:35h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 29 de maig un home, de 18 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al dia 27 de maig quan els mossos van recuperar, durant una actuació policial a l'interior d'un domicili del carrer Major de Manresa, cinc telèfons mòbils sostrets. A partir d'aquesta recuperació, els agents van iniciar una investigació on van esbrinar que un d'aquests terminals havia estat sostret el mateix dia 27 a una noia a Manresa.

La víctima, cap a 2/4 de 9 del matí, caminava pel carrer Mossèn Jacint Verdaguer de Manresa quan un desconegut se li va acostar i li va sostreure el telèfon mòbil de la mà.

La investigació va concloure el passat 29 de maig amb la localització i detenció del presumpte autor del robatori. El mateix dia els agents van lliurar el telèfon mòbil recuperat a la seva propietària.

El detingut va passar el dia 31 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa i en va decretar llibertat amb càrrecs.