El segon Dia de l'Emprenedoria de Sallent té el micromecenatge com a protagonista

Sallent va celebrar el seu segon dia de l'emprenedoria
Sallent va celebrar el seu segon dia de l'emprenedoria | AjSllt
Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:16h
Sallent va celebrar dijous passat el Dia de l'Emprenedoria al Viver d'Empreses El Salt. Una jornada amb sessions de consultoria, portes obertes i testimoniatges d'emprenedors d'èxit entre altres activitats. Durant tot el dia es va poder visitar l'edifici El Salt, i es va donar informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de Sallent així com les facilitats que ofereix l'Ajuntament per obrir un negoci al municipi.

A la tarda es va celebrar l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica. En la sessió per conèixer esl instruments de finançament alternatiu que estan a l'abast dels emprenedors sense passar pel banc es va comptar amb els testimonis d'Arnau Aloy i Marc Prat, creadors de les llibretes "Mixiw" que van explicar de primera mà les seves experiències com a emprenedors d'èxit i amb el micromecenatge i crowdfunding. La sessió va estar dirigida per Marc Fernández, empresari, conferenciant i expert en consolidació i creixement d'empreses. La jornada va cloure amb un petit refrigeri i networking entre els assistents.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins l'agenda d'activitats de la 2a setmana de l'emprenedoria que organitza l'ajuntament de Manresa, ha tingut molt bona rebuda, amb emprenedors interessats amb els locals comercials i les facilitats que ofereix el municipi. Per aquest motiu, de cara l'any vinent, se'n preveu una nova edició amb l'objectiu de seguir arribant als emprenedors del Bages.

El servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Sallent resta a disposició dels sallentins la resta de l'any per facilitar tota la informació referent al lloguer de locals comercials, despatxos al Viver i ajuda als emprenedors que volen muntar un negoci a Sallent.