El CFP, guardonat pel Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa

El lliurament es va fer divendres passat, en el marc de la festa de germanor i homenatge al col·legiat 2019

Equip del CFP després de recollir el guardó
Equip del CFP després de recollir el guardó | CFP
Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:33h
El Centre de Formació Pràctica ha estat guardonat amb el premi Promoció del Territori que atorga el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, el CETIM, i que es va lliurar divendres passat en el marc de la festa anual d'aquest col·legi. Emma Moreno, directora del CFP, va recollir el guardó de mans del degà del CETIM, Àngel Vilarasau. Moreno va agrair el reconeixement i va fer extensiu el premi a tot l'equip de professionals del Centre de Formació Pràctica i de la Fundació Lacetània.

Aquesta ha estat la desena edició del premi Promoció del Territori, un guardó que reconeix la trajectòria de persones i entitats en la defensa i promoció del territori de la Catalunya Central. El premiat ha estat escollit per un jurat integrat per sis persones que han valorat aspectes com el grau d'implicació, la trajectòria professional o la projecció del CFP.

El CFP, en els seus més de quinze anys d'història, ha esdevingut un centre de referència per a professionals i empreses del sector del metall i per al sector industrial en general. Cada any s'hi formen més de 1.000 alumnes, entre professionals de la indústria que necessiten actualitzar els seus coneixements i especialitzar-se, i persones en situació d'atur que troben noves oportunitats professionals en aquest sector. A més, el CFP ofereix suport tècnic a les empreses en el desenvolupament de nous projectes, esdevenint un soci estratègic per impulsar la competitivitat del sector industrial del territori.