Una vintena de famosos apadrinen una vetllada benèfica a favor del projecte Invulnerables

Tindrà lloc al restaurant suMoll, al Penedès, i estarà amenitzada per l'equip del programa 'La Segona Hora' de RAC1

Queco Novell i Joel Joan són dos dels padrins de SopArt
Queco Novell i Joel Joan són dos dels padrins de SopArt | Enric Vernet
NacióManresa
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:07h
El proper divendres, 14 de juny, el restaurant suMoll de La Granada (Alt Penedès) serà l'escenari d'una gala solidària que tindrà com a protagonista el projecte Invulnerables liderat per la monja manresana Sor Lucía Caram. Impulsat pel Grup Ferré de restauració (empresa propietària de l'establiment on es durà a terme la vetllada), l'acte ha estat apadrinat per una vintena de personalitats destacades del món de la cultura, la política i la comunicació, com Artur Mas, Natxo Tarrés, Beth Rodergas, Lluís Llach, Antoni Bassas, Pilar Rahola, Queco Novell, Joel Joan, Llucià Ferrer o Francesc Mauri, entre d'altres. 

Sota el nom de SopArt, la vetllada "serà molt més que un sopar", manifesten els organitzadors. En aquest sentit, expliquen, a banda de l'àpat "també hi haurà actuacions en directe d'alguns dels convidats que ens acompanyaran" i sortejos diversos. Tot plegat, amenitzat i conduit per l'equip del programa radiofònic La Segona Hora, de RAC1, compost per Quim Morales, Xavier Pérez Esquerdo i Jordi Ramoneda. 

El SopArt -que comptarà, evidentment, amb la presència de l'alma mater del projecte beneficiari, Lucía Caram- començarà a les vuit del vespre amb un còctel de benvinguda. Després d'això, els comensals s'hauran de dirigir cap al menjador del restaurant per degustar un sopar ("tota una experiència gastronòmica", avancen els del Grup Ferré), i un cop amb l'àpat al pap la gala culminarà amb actuacions en directe als jardins del suMoll i amb una tómbola solidària. 

Inscripcions i preus

En total, està previst que al SopArt hi prenguin part dues-centes persones. És per això que s'han posat a disposició de tota aquella gent que hi vulgui prendre part, divuit taules de deu comensals. En cadascuna d'elles hi haurà algun dels padrins de la gala. 

La dinàmica de la reserva varia segons si es vol adquirir una taula sencera o es volen comprar cadires soltes; i segons si es vol estar acompanyat de més d'un famós. En aquest sentit, i si s'opta per reservar una taula sencera, hi ha la possibilitat de fer el pack 9 més 1 (portant nou convidats i un famós); 8 més 2 (vuit familiars o amics i dos padrins), o 7 més 3 (set acompanyants i tres famosos). Sigui quina sigui l'opció que es triï, el preu per taula serà de 1.500 euros. No obstant, també hi ha la possibilitat de comprar el cobert per separat, a un preu de 170 euros. Tots els beneficis que se n'extreguin es destinaran, íntegrament, al projecte Invulnerables contra la pobresa infantil.

Les inscripcions es poden formalitzar enviant un Whatsapp al 646634787 o un correu electrònic a [email protected], o omplint aquest formulari