Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'11 de novembre

Seguretat ciutadana, baralla en establiment de restauració i Policia preventiva

Redacció
12 de novembre del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Seguretat ciutadana
L’actitud d’uns joves en un establiment de restauració de la Vila, aparentment sospitosa, fa que els responsables requereixin la intervenció de la Policia Local. Fetes les comprovacions pertinents queda tot en un mal entès, resultant tractar-se d’uns operaris que estarien treballant prop de la zona.

Baralla en establiment de restauració
Es comunica una possible baralla en l’interior d’un establiment de restauració de la Vila. Es trasllada una patrulla de la Policia Local al lloc, conjuntament amb una dotació del cos de la PGME. Els fets s’haurien limitat a una discussió entre dues parts, acompanyada d’expressions presumptament intimidatòries o amenaçadores, sense que es produïssin lesions. S’informa dels drets i les seves obligacions socials, conduint-los a l’ordre i emplaçant-los a una resolució dels seus conflictes per la via de la mediació.

Seguretat ciutadana
Realitzant tasques de prevenció de la seguretat ciutadana, en hores nocturnes, la patrulla de la Policia Local observa la presència d’un vehicle estacionat en una zona de la Vila d’accés restringit a la circulació de persones i vehicles, feta una inspecció per l’indret també s’hi localitza a una persona deambulant pel mateix lloc. Ateses les particularitats de la zona es procedeix a la identificació de l’interessat i a la resta de gestions adients, resultant-ne simplement una incorrecte percepció dels indicadors de límit per part de la persona identificada. És amonestat i informat dels riscos que suposen la seva incursió.

Policia Preventiva
Ens hores intempestives, la patrulla de la Policia Local detecta la porta d’accés principal d’una empresa d’un poligon oberta de bat a bat. Realitzades les comprovacions pertinents no s’observa aparentment cap tipus d’irregularitat. Es contacta amb els responsables què manifesten es tractaria d’un descuit desafortunat. Se’ls fa les recomanacions oportunes envers les mesures d’autoprotecció per tal d’evitar possibles nous incidents.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.