Dos professors del Lacetània es formen a Malta en el marc d'un projecte Erasmus+

Pol Domingo i David Oliveras han compartit experiències educatives amb docents d'altres països europeus

Foto conjunta dels professors participants a la trobada de Malta
Foto conjunta dels professors participants a la trobada de Malta | Lacetània
NacióManresa
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:40h
Dos professors de l'Institut Lacetània han viatjat a Malta per formar-se en noves tècniques educatives conjuntament amb docents d'altres països europeus, en el marc d'un projecte Erasmus+ en el qual participa el centre manresà. Pol Domingo i David Oliveras, professors de formació professional dels departaments d'Informàtica i Administració i Finances, han participat en sessions formatives i han visitat empreses i institucions educatives del país.

L'estada els ha permès conèixer la realitat educativa de Malta i el sistema d'ensenyament que utilitzen els professors d'aquest país. En aquest sentit, els docents han pogut veure com treballen professionals de diferents centres i parlar amb responsables d'empreses que acullen alumnes en pràctiques. D'aquesta manera, des de l'Institut Lacetània es vol millorar la qualitat de la docència i incrementar l'interès i la motivació dels alumnes.

Durant aquest curs, un total de catorze estudiants del Lacetània (sis de grau superior i vuit de grau mitjà) han participat en projectes Erasmus+, a més de dos professors. "Els intercanvis internacionals suposen un enriquiment important de l'aprenentatge, tant dels estudiants com dels professors", diuen des de l'institut manresà, tot afegint que "també afavoreixen la posada en pràctica de les seves capacitats lingüístiques, socials i culturals".