Joan Peñarroya felicita club i afició després de caure eliminat contra el Real Madrid

Els jugadors del BAXI Manresa valoren molt positivament la temporada

Joan Peñarroya, aquest diumenge, durant el partit
Joan Peñarroya, aquest diumenge, durant el partit | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 0:27h
Joan Peñarroya, tècnic del BAXI Manresa, ha començat felicitant el Real Madrid pel seu pas a les semifinals de l'ACB. Però també ha volgut felicitar els seus jugadors i una afició que ha gaudit com mai. 

Pel què fa al partit en ell mateix, a Peñarroya li ha estat difícil de valorar-lo. Ha reconegut un col·lapse del seu equip i això ha provocat que em comptes de gaudir-lo el patissin. "No hem tingut el dia. I quan hem defensat bé s'ha imposat la qualitat del rival", ha comentat el tècnic. El final de temporada no ha estat el desitjat amb set derrotes en vuit partits. Per això, prefereix tenir una mica més de perspectiva abans de posar la nota definitiva de la temporada. 

De cara al futur més immediat i referent a la continuïtat d'Iffe Lundberg o ell mateix ha fet una crida a la calma fent confiança en la feina dels rectors del club. "El més important és el club i no les persones", ha reblat. Serà difícil competir novament per ser al play-off però l'ambició hi seguirà sent. 

Pablo Laso celebra sentenciar per la via ràpida i felicita el BAXI Manresa

Pablo Laso, tècnic del Real Madrid, ha felicitat els seus jugadors per haver enllestit l'eliminatòria per la via ràpida. La clau ha estat aconseguir avantatge ben aviat i saber-lo mantenir sense massa sobresalts.

El tècnic visitant ha alabat la temporada que ha fet el BAXI Manresa al llarg de tots aquests mesos. Ha recordat que ja havia de ser a la copa del rei considera un just premi la seva presència als play-off. Sobre els jugadors manresans que l'han sorprès més n'ha dit una bona colla. Ha tingut un record per Alex Renfroe però també ha destacat el creixement de Jordan Sakho, la solvència de Pere Tomàs i el paper d'Iffe Lundberg. 

Els jugadors del BAXI Manresa valoren molt positivament la temporada

Després de l'eliminació dels play-off del BAXI Manresa, els jugadors s'han mostrat satisfets i contents per la temporada que han aconseguit. El primer en fer-ho ha sigut Iffe Lundberg que no ha pogut evitar emocionar-se. "Ha sigut una temporada increïble, tot i tenir moments àlgids i d'altres més baixos". L'aler ha lamentat les lesions que han patit els jugadors del Manresa al llarg de la temporada i ha lloat la capacitat que ha tingut l'equip per lluitar fins l'últim minut de partit. De l'enfrontament contra el Real Madrid, ha explicat que l'equip blanc ha sigut superior des del principi i ha recalcat que, tot i la derrota, el partit ha sigut un premi pels jugadors i els aficionats.

Álvaro Muñoz també estava emocionat i també ha valorat la temporada. "Després d'uns anys m'he adonat que aquestes temporades s'han de gaudir perquè són fora del normal" ha explicat l'aler. També ha tingut paraules d'agraïment per la afició i ha explicat que la volien tenir a la butxaca des de l'inici, no només pels resultats, si no per l'entrega i el sacrifici. En general, i per concloure, Muñoz ha explicat que poden marxar de vacances amb la satisfacció d'haver fet la feina ben feta des del primer fins l'últim.
Arxivat a