Pedro Guerra encetarà un gran cicle de concerts per celebrar els 10 anys del Voilà!

Del dijous 6 de juny al diumenge 16, passaran per l'escenari noms com Abbey Road (tribut a The Beatles), La Banda del Panda o la veu de la mítica Martirio

Pedro Guerra cantarà al Voilà! el 6 de juny
Pedro Guerra cantarà al Voilà! el 6 de juny | Promocional
Redacció
02 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:41h
Amb més de 2.000 concerts programats, el Voilà! celebra 10 anys, i ho fa afegint a la seva programació habitual cinc dies de celebració especial. Els concerts de celebració començaran el dijous 6 de juny a les 22h amb l'actuació del músic canari Pedro Guerra que revisarà el seu mític Golosinas 25 anys després.

El proper dijous 13 de juny a les 22h serà el torn d'Abbey Road, la banda tribut a The Beatles considerada número 1 a Europa i que repassarà els èxits de la banda de Liverpool. El següent divendres i dissabte el Voilà! canviarà el seu format habitual de taules i cadires convidant als assistents a ballar. La Banda del Panda serà l'encarregada de fer moure al públic a ritme de rumba amb la presentació del seu últim disc Rumba Bastarda el divendres a la mitjanit. L'endemà dissabte a la mitjanit seguirà el format de festa d'aniversari amb Boîte Lennon que punxarà hits dels 70, 80 i 90.

El diumenge 16 de juny es tancarà el cicle especial de celebració amb un concert on la cantant Martirio, acompanyada del guitarrista Raúl Rodríguez, homenatjaran Chavela Vargas. Amb aquesta programació especial, la sala Voilà! vol reunir-se amb el seu públic habitual per celebrar una dècada al costat de la música en directe.

El 2018 el Voilà va celebrar el concert número 2.000 i ara, un any després, segueixen sumant amb la seva proposta musical tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de l'any.

La llista d'artistes que han actuat al Voilà! és llarguíssima, i inclou als artistes més reconeguts de l'escena catalana com Blaumut, Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Manu Guix, Obeses, etc i també han passat pel Voilà artistes de la talla de Manel Fuentes, Tomeu Penya, Kanka, Pancho Varona o internacionals com Ross David o Jonah Smith, entre molts altres.