El BAXI Manresa vol allargar la sèrie amb el Real Madrid tant com pugui

El primer objectiu per aquest diumenge és millorar respecte el primer partit de l'eliminatòria

El BAXI Manresa espera millorar respecte dijous
El BAXI Manresa espera millorar respecte dijous | E. Cobos
01 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:24h
Sense novetats afronta el BAXI Manresa el segon partit dels quart de final contra el Real Madrid. Els bagencs van arribar divendres al migdia de la capital espanyola i van fer una sessió de recuperació al Nou Congost. Després d'aquest només hi haurà un altre entrenament abans de jugar contra el conjunt de Pablo Laso (diumenge, 21.30h). Joan Peñarroya comptarà exactament amb els mateixos jugadors que va tenir al Wizing Center. La victòria és imprescindible per al quadre bagenc. Guanyar significarà portar la sèrie a Madrid per jugar el desempat. La derrota serà el fi d'una gran temporada.

El primer objectiu és "fer-ho millor que l'altre dia", assegura Peñarroya com a punt de partida. Serà l'únic camí per tenir opcions de victòria. El tècnic lamenta que el seu equip estigués lluny del seu nivell defensiu el passat dijous. "El Madrid té arguments encara que els defensis bé. Però és que nosaltres vam estar dèbils", comenta l'entrenador del BAXI Manresa. Poca cosa més hi ha a afegir. En un play-off, el treball tàctic i físic ja està fet. Només es poden canviar detall i situacions. Tan sols es pot "ressetejar el cap tan si has guanyat o has perdut".


El quintet ple de joves que va acabar el partit contra el Real Madrid el passat dijous també ha estat objecte de comentaris els darrers dies. Peñarroya es mostra caut i no vol llençar les campanes al vol. "És una cosa important, sobretot per a ells i els seu creixement. Però no podem enganyar ningú. Ho estan fent bé, ens han ajudat molt durant l'any però encara els hi falta per ser jugadors sòlids i contrastats", analitza l'entrenador terrassenc. Consolidar-los al primer equip és un objectiu a llarg termini. 

El factor Nou Congost serà altre cop un element important. Aquell sisè jugador que sempre hi ha estat. Per a molts, serà el primer partit de play-off ACB que viuran en primera persona. Entre tota aquesta gent, la filla de Peñarroya que té 20 anys. 
Arxivat a