Sumem Sant Salvador es trobarà diumenge per decidir el seu rol al consistori

La formació, vinculada a ERC, va ser la segona força més votada a les municipals

L'equip de Sumem Sant Salvador
L'equip de Sumem Sant Salvador | Sumem
NacióManresa
30 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:55h
Podrien estar a l'oposició o capitanejar l'alcaldia. Els membres de la candidatura de Sumem Sant Salvador de Guardiola -un partit de nova creació, assembleari i vinculat a ERC- es reuniran, diumenge, per decidir quin rol tindran al consistori al llarg dels propers quatre anys de mandat.

La formació va erigir-se com la segona força més votada amb 492 vots, per davant del PSC (amb 361) i per darrere de JxCat (amb 706). Això vol dir, doncs, que l'Ajuntament estarà compost per 5 regidors de JxCat; 4 de Sumem, i 2 del PSC. En aquest sentit, la decisió dels republicans serà determinant per a la composició del consistori: si pacten amb el PSC passaran a governar el municipi. Si no ho fan, lideraran l'oposició.

L'assemblea de diumenge servirà per acabar de definir les línies a seguir; unes línies que, han assegurat, "aniran d'acord amb el que hem defensat en el nostre programa" i que tindran els ciutadans com a principals protagonistes. "Les decisions que prenguem sempre seran amb sentit de poble i seguint els valors i els criteris que ens defineixen", han reiterat, tot assenyalant que, ara com ara, no descarten cap escenari.